
We wtorkowe południe, w siedzibie kieleckiego Hufca Pracy, uczestnicy spotkali się przy wspólnym stole. Z wielkim zaangażowaniem oddali się przygotowaniu włoskiego przysmaku – pizzy. Jedni wyrabiali cisto, drudzy kroili składniki, a inni czekali z niecierpliwością na efekt pracy czyli konsumpcję.
Celem spotkania była integracja grupy, rozwijanie zainteresowań i umiejętności kulinarnych.
Praca w grupie przebiegała w sposób zdecydowany i pełen pozytywnych emocji. Po degustacji własnego wyrobu, młodzież w doskonałych humorach rozeszła się do domów.
![]() |
![]() |
![]() |
Fot. 1. Przygotowania pizzy
![]() |
Fot. 4. Efekt końcowy
![]() |
Fot. 5. Degustacja
Autor tekstu: Ewelina Jabłońska
Autor zdjęć: Dagmara Jarząbek-Kroczak, Dorota Jamrożek